Želite da Vaša nekretnina zablista među raznim ponudama na webu. Oko toga vam zaista možemo puno pomoći!

Ako tražite profesionalne, čiste i oštre fotografije interijera/eksterijera, uz profesionalnu uslugu, na pravoj ste adresi! Izradilili smo na stotine fotografija interijera/eksterijera za sve namjene, sa iznimnim zadovoljstvom klijenata!

Kako bi izradili povoljnu ponudu za vaš projekt trebamo što više detalja, molimo Vas da ispunite donji obrazac kako bi mogli od nekud krenuti.

FOTOGRAFIRANJE INTERIJERA

Upit za fotografiranje nekretnina

da li želite eventualne putne troškove i smještaj (samo za projekte izvan Zagreba) da se ukalkuliraju u ponudu - DA, ili će te ih organizirati sami - NE

  • Ovaj upit je informativnog karaktera, i ne obvezuje Vas na ništa.
  • Za više apartmana/stanova na istoj lokaciji, odobravamo popuste.
  • Fotografiranje eksterijera u sumrak – dodatno.
  • Rok isporuke: za male projekte 24h a za velike 3-5 radnih dana, po obavljenom fotografiranju

Broj fotografija

Za manje projekte standard je do 15 fotografija sa uključenim detaljima + 1 vanjska, svaka dodatna fotografija 70,00 kn, za veće projekte, sve je stvar dogovora.

Priprema

Postoje detalji na koje treba obratiti pažnju prilikom snimanja, a na prvi pogled nisu vidljivi. Ovdje besplatno možete preuzeti podsjetnik kako pripremiti nekretninu za fotografiranje.

Preuzmi PDF

Dodatni izdaci

Dodatni troškovi ovise o udaljenosti lokacije i pripreme ali i namjene objekta koje se računa zasebno prije početka projekta. To uključuje putne troškove (prijevoz i smještaj), troškove pripreme ili troškove za razna dodatna pomagala kod neuobičajenih situacija fotografiranja.

Veličina fotografije

Fotografije isporučujemo u veličini po izboru, za web (pripremljeno za objavu, npr. booking.com) i u maksimalnoj rezoluciji (pripremljeno za razne tiskane publikacije), fotografije manjih projekata iporučujemo u rezoluciji za web.

tel: 099 4362 260