Fotagrafiranje vina – boce

Želite da vaš proizvod izgleda najbolje. Oko toga vam možemo puno pomoći!

Ako tražite profesionalne, čiste i oštre fotografije svojih proizvoda uz izuzetnu uslugu i pristupačne cijene, dobrodošli na virtualprodukt.com! Izradilili smo na stotine fotografija proizvoda za sve vrste poslovanja, sa iznimnim zadovoljstvom klijenata!

Kako bi izradili povoljnu ponudu za vaš projekt, trebamo što više detalja, molimo Vas da ispunite donji obrazac kako bi mogli od nekud krenuti.

Fotografiranje boca

upit za fotografiranje boca

"*" indicates required fields

Ime*
Please enter a number from 1 to 100.
unesite okvirni broj fotografija
DD slash MM slash YYYY
do kada su Vam potrebne fotografije

Dostava

Troškove dostave proizvoda u jednom i drugom smjeru plaća naručitelj, ako nije drugačije dogovoreno.

Izrezivanje

Precizno izrezivanje proizvoda tzv. pathing, naplaćuje se dodatno, ovisno o proizvodu.

Minimalna narudžba

Svaki proizvod (ili set) zahtjeva posebnu prilagodbu studia, kako bi pokrili utrošeno vrijeme za postavljanje, minimalna narudžba je 750 kn.

Kompozit

Zahtjevi su različiti, za takve projekte cijena može, i ne mora iskočiti iz standardnih okvira, kontaktirajte nas za detalje.

Obrada

Fotografije isporučujemo na čistoj bijeloj pozadini sa laganom prirodnom sjenom. To su standardi za web stranice kao što su Amazon, Ebay itd. , kontaktirajte nas za ostale vrste pozadina.

Korištenje

S izuzetkom uporabe treće strane, omogućujemo Vam da fotografije koristite za promociju / oglašavanje svih vrsta , zauvijek!

Rezolucija

Fotografije su dovoljno velike za većinu ispisa, te naravno i za za web, mogu se smanjiti, retuširati, i mijenjati bez obzira na veličinu koja vam je potrebna.

Preuzimanje

Nakon što ste provjerili vaše gotove fotografije, po vidljivoj uplati šaljemo ih putem wetransfer.com, online servisa za slanje datoteka.