Fotografija 360°

Neka Vaši proizvodi prodaju sami sebe!

360 Fotografija je sve popularnija fotografska tehnika koja korisnicima interneta omogućuje ručno okretanje vašeg proizvoda kroz 360 stupnjeva pomoću miša. Postaje norma za predmete kao što su cipele, torbe, a nedavno i naočale i sunčane naočale, nakit, kacige, stolice i pune manekenke – čak i prave modele, uglavnom sve više raznih vrsta proizvoda. To je trend koji očekujemo da će napredovati s velikom brzinom, a kao što možete vidjeti iz naših primjera mi smo spremni za taj izazov i to po povoljnim cijenama!Prodaja na webu je postala strahovito konkurentna. Statične slike predmeta više nisu interesantne. Najbolje web stranice koriste interaktivne fotografije.

Rotaciona 360 fotografija razvijena je za internet i druge medijske uređaje kako bi pomogla korisnicima da pregledaju proizvod u 360 stupnjeva do najsitnijih detalja. Kupci traže sve više takvih fotografija za prezentaciju svojih proizvoda.

Rotaciona 360 fotografija se izrađuje od 36/72 pojedinačnih fotografija visoke rezolucije koje se spajaju u jednu cjelinu. Proizvod je vidljiv u nekim slučajevima većim od stvarnosti zato što je moguće zumiranje i najmanjeg detalja.

Prezentaciju gledatelj može pregledavati klikom sa mišem preko slike kako bi ga mogao okretati oko svoje osi, i kako bi proizvod pregledao sa svih strana.

pregledniciPregled rotacijske 360 fotografije radi u svim preglednicima. Alat koji koristi je JavaScript i ne zahtijeva Flash. Tako da bezprijekorno radi i na iOS uređajima (iPhone i iPad) i većini Android tabletima / telefon.

tapecirana GIF


360 stupnjeva fotografije i obične fotografije

Dostavite Vaše proizvode u naš potpuno opremljeni studio. Snimit ćemo 360-stupnjeva fotografije ili obične fotografije i potom profesionalno obraditi. Svi materijali bit će dostavljeni u formatima za integraciju na Vaše web stranice. Nakon što završimo snimanje, proizvode Vam vraćamo na Vašu adresu.

Hot spot ?

Ponekad nije dovoljno imati samo fotografije proizvoda, čak i fotografija 360-a ne pokazuje dodatne pojedinosti koje su potrebne kako bi gledatelju pojasnili neke detalje, ili kako vaš proizvod radi. Hot spotovi su savršen način prikaza dodatnih informacija. Klikom na označena područja Vašeg proizvoda, gledatelj može dobiti sasvim precizne informacije, bilo u tekstualnom ili slikovnom obliku:


Hot spot

kliknite sa mišem na fotografiju i vucite lijevo desno.


ortery-photocapture-360

rotator za snimanje proizvoda

Što sve možemo fotografirati?

Sve što želite kupcu predstaviti na detaljan i moderan način.

Rotacijska 360 fotografiju proizvoda može se izvesti, bez obzira da li je elektronika, moda ili modni dodaci, obuća, satovi, muzejski eksponat ili ​​vlastiti kolekcionarski predmeti.  Nema ograničenja za primjenu za rotacijske 360 fotografije proizvoda, rotacijsku 360 fotografiju možete postaviti na web stranicu ili online dućan s kvalitetnim interaktivnim sadržajem, osigurati animaciju na prodajnom mjestu ili ju primjeniti u svoje digitalne magazine.

Rotacijska 360 fotografija se može koristiti za prikaz vašeg hobija ili bilo kakve zbirke predmeta, modela automobila, ili umjetničkih djela na raspolaganju u visokoj rezoluciji.

Rotacijska 360 fotografija se radi s najmanje 36 pojedinačnih slika što je standard koji osiguravaju glatku, tekuću reprodukciju animacije. Snimanja izvodimo s opremom visoke razlučivosti kako bi Vam pružili vrhunsku kvalitetu.

BIJELO NA BIJELOM, DA I TO JE MOGUĆE
Kontaktirajte nas za detalje

kontakt