Fotografiranje nekretnina

Fotografiranje nekretnina isprva zvuči prilično jednostavno, ali za vrhunski finalni rezultat to baš i nije tako. Hoteli, apartmani, privatni smještaj itd. sve su to objekti koji u današnje vrijeme zahtijevaju vrhunske fotografije , turiste sa svih strana svijeta prvo će privući dobra fotografija. Sama fotografija mnogo govori i o Vama, koliko zaista držite do sebe i Vašeg posla.

Ako ste oglasili nekretninu za prodaju ili najam, dobra fotografija luksuzne dnevne sobe ili blagovaonice zasigurno je prvi korak pri uspješnoj prodaji.

Koristi od fotografije interijera i eksterijera su višestruke. Višegodišnja iskustva agencija za prodaju i najam nekretnina nedvojbeno govore kako dobra fotografija kod kupaca ili najmoprimaca znači više od 60% obavljenog posla. Prvi dojam koji klijent dobiva o nekretnini gledajući fotografije znači više od 90% odluke za daljnje korake. Kod prodaje novoizgrađenih nekretnina (stanova i kuća) dobro osmišljena fotografija interijera i eksterijera u velikoj će mjeri privući pozornost potencijalnih kupaca, što uvelike povećava mogućnost prodaje.

KONTAKT

Save

Save