Virtualprodukt pruža komercijalne fotografske usluge koje će obuhvatit sve Vaše potrebe:  za web, oglašavanje, trgovinu, proizvode, hranu, interijere / ekstrijere i modne fotografije. Od snimanja Vašeg ureda za web stranice, do portreta za brošure, pokrivamo sve.

Fotografske usluge

Ne treba mi fotograf, imam iPhone!

To čujemo mnogo puta! No otkrit ćemo vam malu tajnu, mi također imamo iPhone i to je OK, ništa neuobičajeno! Koristimo ga kako bi nešto brzo objavili na Facebook ili za konverzaciju sa klijentom. No, u studiju ili na lokaciji Vaše slike zaslužuju puno bolje od toga! Slike su bitne za vizualnu priču, one moraju biti jako dobre kako bi nešto istakle. Mutne slike, čudan izgled hrane, loše osvijetljeni modeli, loše horizontale i vertikale kod interijera, jednostavno se moraju izbjeći! Te stvari vas ne zamaraju, i uopće nisu bitne u napretku Vašeg poslovanja, ok, ali ako koristite komercijalne fotografske usluge znači da sve to možete i želite izbjeći!

Iskusni fotografi i stilisti ne samo da imaju najnoviju fotografsku opremu i opremu za rasvjetu na raspolaganju, oni obično imaju dugogodišnje iskustvo i znaju kako se snaći u svakoj situaciji. Dakle, kada stvari krenu krivo, klijent je ljut, a rokovi se brzo približavaju, profesionalci će to vrlo lako uskladiti.

I ne zaboravite, ne samo da fotografirate, Vi pričate priču. Zar ne želite da vaša priča bude nešto najbolje što može biti? Samo škljocanje ili pravljenje grimasa za svoj sljedeći selfie jednostavno neće biti ni približno dovoljno za tu priču. Ali zamislite što trenirano oko vještog fotografa može stvoriti! Još uvijek Vas nismo uvjerili? Bacite oko na svoj omiljeni modni blog, stranicu vrhunskog restorana, vrhunski hotel ili na online trgovinu. Kladimo se da slike koje vidite nisu snimljene sa mobitelom.


Spremni ste za prezentaciju Vašeg poslovanja?

Kada ste spremni za predstavljanje Vašeg proizvoda, nekretnine, ili osoblja, u novom svjetlu slobodno nas kontaktirajte. Pružamo komercijalne fotografske usluge za male i velike poduzetnike, restorane, modele i agencije, da ne spominjemo online trgovine, hotele, apartmane , sobe!

Zašto ne bi počeli sa upitom bez obaveze?

kontakt