Fotografiranje vina

Fotografiranje vina,

Što sve sadrži sjajna fotografija boce vina?

Izgleda jednostavno, boca ko boca, zar ne, no ako ste ikada pokušali fotografirati vlastite boce, kladim se da ste ubrzo saznali da u stvari to i nije baš tako jednostavno.

Prvo, tu su one raznorazne refleksije, svaki se prozor, zid, pa čak i vi s vašom kamerom vidljivi su na boci, onda ste vjerojatno primjetili da je etiketa presvijetla kako bi vino izgledalo kako treba. Ili ste dobro osvijetlili etiketu, a cijela boca jednostavno izgleda nikako. Gdje su nestale one lijepe teksture i folije za koje ste dodatno platili, razumljivo je da želite vidjeti sve one lijepe detalje dizajna naljepnica. A onda vam je potrebna bijela pozadina kako bi mogli staviti na svoj web ili prosljediti nekom veletrgovcu u online shop.

Vaše boce bi trebale izgledati lijepo i prirodno. Vaše vino nema umjetni okus, tako da snimke boca ne bi trebale izgledati tako. Istaknuti dijelovi trebaju biti prirodnog izgleda, a ne plastični ili retuširani do besvjesti u photoshopu.

To je ono što mislimo da ide uz sjajnu bocu. Javite se ako želite vidjeti koliko dobro može izgledati vaša boca vina.

fotografiranje vina

fotografiranje vina

Klasičana fotografija
Boca na bijeloj pozadini sa ili bez sjene/refleksije, ili transparentna pozadina.

Fotografija pogodna za e-commerce web stranice, degustacijske liste, prodajne brošure, ili za bilo koju drugu tiskanu ili elektronsku uporabu. Fokus je na brendu i pakiranju vaše boce vina.

Stilizirane fotografije
Fotografiranje u studiu na pozadini, minimalno stilizirana sa po kojim predmetom po dogovoru. Može biti čaša vina, drvena kutija ili neka druga boca vina … Dodajte malo detalja na svoj print, web stranicu, e-mail marketing, vinski klub, dodajte neke detalje.

Grupna fotografija boca
Grupne fotografije boca, sa pozadinom po izboru.

Stilizirano snimanje na lokaciji
Želite li fotografije na Vašoj lokaciji, nema problema, dolazimo kod Vas.


par preporuka:

Zlatan otok
Kraljevski vinogradi
Pošip Čara
Dubrovački podrumi
Vinarija Čitluk
Hvar Hills
Feravino
Kupilek

 

Zatraži ponudu:

PONUDA
info@virtualprodukt.com