Hrana

Fotografiramo sve vrste prehrambenih i ne prehrambenih proizvoda.


Kontaktirajte nas
Izradit ćemo ponudu za vaše odobrenje. Možete nas kontaktirati preko naše kontakt stranice. Recite nam nešto o svom projektu, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Ako želite, možete nam čak i poslati svoje proizvode, bez da nas kontaktirate. Kad stignu proizvodi mi ćemo Vam se javiti i poslati vam procjenu projekta prije nego što započnemo fotografiranje.


Pošaljite nam proizvode
Spakirajte svoje proizvode i pošaljite na našu adresu. Odaberite najbolje proizvode, ako možete, pokušavajući izbjeći oštećenja, udubljenja i ogrebotine. Svaki proizvod spakirajte posebno, tako da se ne oštete u transportu. Priložite svoje podatke za kontakt , tako da Vas možemo obavijestiti kada proizvodi stignu.


Fotografiranje proizvoda
Kada vaši proizvodi stignu mi ćemo Vas o tome obavijestiti. Sad kad proizvode imamo u svojim rukama, razradit ćemo detalje vaše narudžbe i odgovorit na sva pitanja ili nedoumice koje možete imati prije nego što počnemo sa snimanjem. Nakon što smo prikupili podatke o plaćanju i dobili vaše odobrenje za početak, posao počinje, te ćemo početi snimati Vaše proizvode!


Online preuzimanje fotografija
Nakon što su fotografije gotove, te zadovoljavaju dogovoreno, objavit ćemo ih u privatnoj online galeriji gdje ih možete vidjeti samo Vi. Vaše fotografije su dostupne online, tako da se možete vratiti i preuzeti ih u bilo koje vrijeme.

Kad projekt završi, proizvode ćemo spakirati i poslati natrag na vašu adresu. Naknadna dostava može biti uključena na vaš račun ili na teret nekog dostavnog servisa po Vašem izboru.


kontakt za detalje

tel: 099 4362 260